top of page
Fästpunkt 1
Workshop No MInd 2023_edited.jpg

Foto: Fredrik Sellberg

Skogens Lyriska

Skogens Lyriska är ett alias och artistnamn för mig (Premin Beatrice Björk) och min musik. Jag gästar även andra band och artister. 

2023-2024 går jag Låtskrivarutbildning projektår på Biskops Arnö. Jag jobbar på en demo och siktar på att släppa ett album 2025.

Skogens Lyriska rör sig i ett musikaliskt universum inspirerat av skandinavisk folkmusik och världsmusik. Med texter som cirklar kring de tidlösa och allmännmänskliga frågorna i livet. Om arvet från de som gått före oss och om vad vi själva för vidare till kommande generationer. Med stilla valser, polskors magi, längtan, melankoli och hopp önskar jag (och de artister/musiker jag samarbetar med) skapa ett musikaliskt uttryck som berör djupet.

Jag vill gärna nå ut med min musik och söker musikaliska samarbeten. Producenter, musiker, artister. Blir du nyfiken? Mejla mig så skickar jag en länk till en demosida  eller följ mig på instagram. Är du artist i genren folk/visa och söker nytt material – hör av dig!

På bilderna ser ni mig tillsammans med Mia Törngren, Leona Frantzich och Malin Wik (ovan), plus Magnus Wikström, Pierre Corradini och Filip Fišer (nedan tv) och Linda Eriksson (nedan th).

  • Instagram
  • Facebook
No Mind 2023 Holy Tree_edited.jpg
bottom of page